• ΔΩΡΕΑΝ

    ΔΩΡΕΑΝ ΤΕΧΝΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

Εάν είστε Επαγγελματίας Μηχανικός, Αρχιτέκτονας, Ενεργειακός Επιθεωρητής, η άρτια καταρτισμένη και πολύπειρη ομάδα μηχανικών της ΔΕΛΤΑ ΤΕΧΝΙΚΗ σας προσφέρει τη βασική τεχνική εκπαίδευση για τις αντλίες θερμότητας.

 

Γιατί να παρακολουθήσετε το σεμινάριο Αντλιών Θερμότητας
• Για να γνωρίσετε τα τεχνικά, οικονομικά και αισθητικά χαρακτηριστικά του πλέον σύγχρονου και εξελιγμένου συστήματος θέρμανσης και ψύξης σε κτίρια κάθε
  μεγέθους και χρήσης.
• Για να διαφοροποιηθείτε ως επαγγελματίας, να γνωρίσετε και να προσφέρετε κάτι που δεν μπορεί ο κάθε ένας, κάτι που κάθε σοβαρός ιδιοκτήτης ακινήτου αναζητά
  σήμερα.
• Για να δείτε παραδείγματα πραγματικών εφαρμογών σε κτίρια.
• Για να αποκτήσετε επαρκή ικανότητα να συζητάτε εμπεριστατωμένα πιθανές εφαρμογές του στην καθημερινή επαγγελματική σας δραστηριότητα, τόσο με ιδιώτες
  όσο και με άλλους επαγγελματίες.


Ανανέωση σεμιναρίου 2015

Μετά την ολοκλήρωση του α’ κύκλου σεμιναρίων (2012-2014), με βάση τις παρατηρήσεις των μηχανικών που το παρακολούθησαν, η ΔΕΛΤΑ ΤΕΧΝΙΚΗ προχώρησε σε εμπλουτισμό του περιεχομένου του με περισσότερα τεχνικά θέματα και αναβάθμιση του επιπέδου. Μετά από τις βελτιώσεις αυτές θεωρούμε ότι είναι το καλύτερο τακτικό σεμινάριο στο είδος του στην Ελλάδα και προς το παρόν προσφέρεται δωρεάν στους επαγγελματίες του κτιριακού τομέα.


Το βελτιωμένο περιεχόμενο του σεμιναρίου

1. Τι είναι, πώς λειτουργεί και τί πλεονεκτήματα έχει η αντλία θερμότητας

2. Εξοικονόμηση ενέργειας σε σχέση με συμβατικά συστήματα, διαγράμματα, επεξήγηση

3. Βαθμός απόδοσης COP-ΕΕR, διαγράμματα, διαφοροποιήσεις, πιστοποίηση

4. Case Studies : Κατοικία, Ξενοδοχείο, Πισίνα, Ζεστά Νερά Χρήσης, Γεωθερμία

5. Μελέτη, διαστασιολόγηση, εγκατάσταση & συντήρηση συστήματος : τα κρίσιμα σημεία

6. Σχεδίαση συστήματος : Υδραυλικές διατάξεις, ηλεκτρολογικά θέματα, ηλεκτρονικός έλεγχος

7. Συνδυασμός αντλιών θερμότητας με άλλες πηγές

8. Εισαγωγή στη γεωθερμία

9. Το μεγαλύτερο ευρωπαϊκό εργοστάσιο αντλιών θερμότητας : τι παραπάνω προσφέρει

10. Συχνές τεχνικές ερωτήσεις.

11. Επίσκεψη σε πραγματική γεωθερμική εγκατάσταση στο υπόγειο του κτιρίου.

 

Κόστος παρακολούθησης

Το σεμινάριο είναι δωρεάν.
Παρέχεται ονομαστικό πιστοποιητικό συμμετοχής.

 

Ημέρα και Ώρα προσέλευσης
Το σεμινάριο επαναλαμβάνεται αρκετές φορές τον χρόνο. Δείτε την επόμενη προγραμματισμένη ημερομηνία πατώντας στο "Δηλώστε Συμμετοχή". Το σεμινάριο ξεκινά στις 16:30 το απόγευμα. Διαρκεί περίπου 2.30 ώρες και το περιεχόμενο παρουσιάζεται με υπερεντατικό τρόπο για καλύτερη αξιοποίηση του χρόνου των συμμετεχόντων.


Τόπος Σεμιναρίου – Δυνατότητα online παρακολούθησης
Ο χώρος τέλεσης του σεμιναρίου είναι η συνεδριακή αίθουσα «Σαρωνικός» στο κτίριο της Δέλτα Τεχνική, Λ. Ποσειδώνος 51, 18344, Μοσχάτο, Αθήνα. Για συμμετέχοντες από την επαρχία παρέχεται και η δυνατότητα παρακολούθησης online (webinar). Για όσους παρακολουθήσουν το σεμινάριο Online δεν παρέχεται ονομαστική βεβαίωση συμμετοχής, δεν δίνεται έντυπο υλικό (prospectus), ούτε παρακολουθείται η επίσκεψη στη γεωθερμική εγκατάσταση.
Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

News Flash

Αντλίες θερμότητας: πραγματική επένδυση για κάθε χώρο!

Το κόστος είναι σίγουρα ένας καθοριστικός παράγοντας για την απόκτηση κάθε καταναλωτικού αγαθού. Η Climaveneta πιστοποιεί ενεργειακά τα κορυφαία κτίρια του κόσμου

H Climaveneta, ο κορυφαίος κατασκευαστής συστημάτων κλιματισμού και θέρμανσης στην Ευρώπη, οδηγεί τις εξελίξεις και στον τομέα της αξιολόγησης και πιστοποίησης ενεργειακής απόδοσης σύγχρονων κτιρίων.Η Climaveneta χορηγός στο «Μονοπάτι Παρνασσού 2014»

Η Δέλτα Τεχνική ήταν χορηγός στον αγώνα “Μονοπάτι Παρνασσού 2014”, έναν ημιμαραθώνιο αγώνας βουνού, απόστασης 24,2 χιλιομέτρων.