• ΔΩΡΕΑΝ

    ΔΩΡΕΑΝ ΤΕΧΝΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

Εάν είστε Επαγγελματίας Μηχανικός, Αρχιτέκτονας, Ενεργειακός Επιθεωρητής, η άρτια καταρτισμένη και πολύπειρη ομάδα μηχανικών της ΔΕΛΤΑ ΤΕΧΝΙΚΗ σας προσφέρει τη βασική τεχνική εκπαίδευση για τις αντλίες θερμότητας.

 

Γιατί να παρακολουθήσετε το σεμινάριο Αντλιών Θερμότητας
• Για να γνωρίσετε τα τεχνικά, οικονομικά και αισθητικά χαρακτηριστικά του πλέον σύγχρονου και εξελιγμένου συστήματος θέρμανσης και ψύξης σε κτίρια κάθε
  μεγέθους και χρήσης.
• Για να διαφοροποιηθείτε ως επαγγελματίας, να γνωρίσετε και να προσφέρετε κάτι που δεν μπορεί ο κάθε ένας, κάτι που κάθε σοβαρός ιδιοκτήτης ακινήτου αναζητά
  σήμερα.
• Για να δείτε παραδείγματα πραγματικών εφαρμογών σε κτίρια.
• Για να αποκτήσετε επαρκή ικανότητα να συζητάτε εμπεριστατωμένα πιθανές εφαρμογές του στην καθημερινή επαγγελματική σας δραστηριότητα, τόσο με ιδιώτες
  όσο και με άλλους επαγγελματίες.


Ανανέωση σεμιναρίου 2015

Μετά την ολοκλήρωση του α’ κύκλου σεμιναρίων (2012-2014), με βάση τις παρατηρήσεις των μηχανικών που το παρακολούθησαν, η ΔΕΛΤΑ ΤΕΧΝΙΚΗ προχώρησε σε εμπλουτισμό του περιεχομένου του με περισσότερα τεχνικά θέματα και αναβάθμιση του επιπέδου. Μετά από τις βελτιώσεις αυτές θεωρούμε ότι είναι το καλύτερο τακτικό σεμινάριο στο είδος του στην Ελλάδα και προς το παρόν προσφέρεται δωρεάν στους επαγγελματίες του κτιριακού τομέα.


Το βελτιωμένο περιεχόμενο του σεμιναρίου

1. Τι είναι, πώς λειτουργεί και τί πλεονεκτήματα έχει η αντλία θερμότητας

2. Εξοικονόμηση ενέργειας σε σχέση με συμβατικά συστήματα, διαγράμματα, επεξήγηση

3. Βαθμός απόδοσης COP-ΕΕR, διαγράμματα, διαφοροποιήσεις, πιστοποίηση

4. Case Studies : Κατοικία, Ξενοδοχείο, Πισίνα, Ζεστά Νερά Χρήσης, Γεωθερμία

5. Μελέτη, διαστασιολόγηση, εγκατάσταση & συντήρηση συστήματος : τα κρίσιμα σημεία

6. Σχεδίαση συστήματος : Υδραυλικές διατάξεις, ηλεκτρολογικά θέματα, ηλεκτρονικός έλεγχος

7. Συνδυασμός αντλιών θερμότητας με άλλες πηγές

8. Εισαγωγή στη γεωθερμία

9. Το μεγαλύτερο ευρωπαϊκό εργοστάσιο αντλιών θερμότητας : τι παραπάνω προσφέρει

10. Συχνές τεχνικές ερωτήσεις.

11. Επίσκεψη σε πραγματική γεωθερμική εγκατάσταση στο υπόγειο του κτιρίου.

 

Κόστος παρακολούθησης

Το σεμινάριο είναι δωρεάν.
Παρέχεται ονομαστικό πιστοποιητικό συμμετοχής.

 

Ημέρα και Ώρα προσέλευσης
Το σεμινάριο επαναλαμβάνεται αρκετές φορές τον χρόνο. Δείτε την επόμενη προγραμματισμένη ημερομηνία πατώντας στο "Δηλώστε Συμμετοχή". Το σεμινάριο ξεκινά στις 16:30 το απόγευμα. Διαρκεί περίπου 2.30 ώρες και το περιεχόμενο παρουσιάζεται με υπερεντατικό τρόπο για καλύτερη αξιοποίηση του χρόνου των συμμετεχόντων.


Τόπος Σεμιναρίου – Δυνατότητα online παρακολούθησης
Ο χώρος τέλεσης του σεμιναρίου είναι η συνεδριακή αίθουσα «Σαρωνικός» στο κτίριο της Δέλτα Τεχνική, Λ. Ποσειδώνος 51, 18344, Μοσχάτο, Αθήνα. Για συμμετέχοντες από την επαρχία παρέχεται και η δυνατότητα παρακολούθησης online (webinar). Για όσους παρακολουθήσουν το σεμινάριο Online δεν παρέχεται ονομαστική βεβαίωση συμμετοχής, δεν δίνεται έντυπο υλικό (prospectus), ούτε παρακολουθείται η επίσκεψη στη γεωθερμική εγκατάσταση.
Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

News Flash

Η «άνθηση» των αντλιών θερμότητας στην Ευρωπαϊκή Αγορά

O Ευρωπαϊκός Οργανισμός Αντλιών Θερμότητας (EHPA) εκπόνησε και δημοσίευσε τα αποτελέσματα μεγάλης πανευρωπαϊκής έρευνας για την αγορά των συστημάτων αυτών και την υιοθέτηση τους στον κτιριακό τομέα (νέες οικοδομές και ανακαινίσεις).H Climaveneta “πετάει” στο διάστημα!

Συστήματα κλιματισμού σε ένα από τα σημαντικότερα κέντρα της ευρωπαϊκής διαστημικής βιομηχανίας στην Ευρώπη εγκατέστησε πρόσφατα η ClimavenetaΕνεργειακή αποδοτικότητα : Η αόρατη δύναμη της Ευρώπης

Ο Miguel Arias Cañete, νέος Ευρωπαίος Επίτροπος για την ενέργεια, είναι υπέρμαχος του συνθήματος «πρωτίστως αποδοτικότητα» (#efficiencyfirst). O Επίτροπος πιστεύει πως η ενεργειακή αποδοτικότητα αποτελεί ουσιαστικά μία εναλλακτική πηγή ενέργειας, την πιο φιλική προς το περιβάλλον, απαλλαγμένη από γεωπολιτικούς κινδύνους και προσιτή σε κάθε καταναλωτή.