Η εταιρεία μας σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Υδραυλικών Κέρκυρας και υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στο πλαίσιο του European Sustainable Energy Week 2015, διοργανώνει τεχνικό σεμινάριο στην Κέρκυρα.


banner sustainable energy


    

         
Η εταιρεία μας σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Υδραυλικών Κέρκυρας και υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στο πλαίσιο του European Sustainable Energy Week 2015, διοργανώνει τεχνικό σεμινάριο με θέμα: «ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕ ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ» του μεγαλύτερου Ευρωπαϊκού Εργοστασίου Climaveneta

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 22 Ιουνίου και ώρα 7:00μμ, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Συνεταιρισμού Υδραυλικών Κέρκυρας (Εθνική Λευκίμμης – Θέση Ντάβιου). Το σεμινάριο είναι ειδικά διαμορφωμένο για τα μέλη του συνδέσμου τα οποία θα παρακολουθήσουν μια εκτενή παρουσίαση των αντλιών θερμότητας Climaveneta και θα ενημερωθούν αναλυτικότερα για την λειτουργία τους καθώς αποτελούν έναν τομέα που παρουσιάζει σημαντικές επαγγελματικές ευκαιρίες για τους επαγγελματίες εγκαταστάτες υδραυλικούς στο σημερινό δύσκολο οικονομικό περιβάλλον. Ομιλητής του σεμιναρίου είναι ο κος Ηλίας Πετσανάς (Διπλωματούχος Μηχανολόγος – Μηχανικός).

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν και τα τεχνικά θέματα όπως η υδραυλική και ηλεκτρική συνδεσμολογία των αντλιών, οι βασικές ρυθμίσεις - παραμετροποιήσεις τους όπως και οι έλεγχοι, οι μετρήσεις και η θέση τους σε λειτουργία. Επίσης θα ενημερωθούν για τα πλεονεκτήματα και τις εφαρμογές των αντλιών θερμότητας και θα λάβουν ενημερωτικό έντυπο και ηλεκτρονικό υλικό.

Ο στόχος του σεμιναρίου είναι να εξοικειώσει τους επαγγελματίες εγκαταστάτες με την τεχνολογία των αντλιών θερμότητας, τις τεχνικές λεπτομέρειες και την εξοικονόμηση ενέργειας που επιτυγχάνεται σε συνάρτηση με την άμεση μείωση των λειτουργικών εξόδων της επιχείρησης ή του ιδιώτη που τις εγκαθιστά.

Όποιος άλλος επαγγελματικός σύνδεσμος εγκαταστατών επιθυμεί να συντονίσει παρόμοια εκδήλωση για τα μέλη του, μπορεί να επικοινωνήσει με το κεντρικό γραφείο της Climaveneta – Δέλτα Θέρμανση στο τηλέφωνο 2109400720 για να κανονιστεί η ενημέρωση το ταχύτερο δυνατό.

Σχετικά Links:
Ευρωπαϊκό πρόγραμμα energy week: http://www.eusew.eu
Σύνδεσμος Υδραυλικών Κέρκυρας: http://www.ydrocorfu.gr/el
Δημοσίευση τεχνικού σεμιναρίου στο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα energy week: Δείτε εδώ
Όμιλος εταιρειών ΔΕΛΤΑ ΤΕΧΝΙΚΗ: www.deltatechniki.grPowered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

News Flash

Μύθοι και πραγματικότητα

Μύθοι και αλήθειες για την απόδοσή και τα πλεονεκτήματά τους έναντι άλλων παραδοσιακών λύσεων σε θέρμανση και κλιματισμό.Αντικαθιστώ το λέβητα και «εξοικονομώ κατ’ οίκον»

Αντικαθιστώ το λέβητα και «εξοικονομώ κατ’ οίκον». Ένα πραγματικό παράδειγμα κατοικίας.

 Οι θερμικοί υδραυλικοί εξελίσσονται σε «ενεργειακούς» υδραυλικούς αξιοποιώντας την τεχνολογία των αντλιών θερμότητας

Βρισκόμαστε σε μία εποχή που στο χώρο των κτιριακών έργων επικρατεί απόλυτη «νηνεμία» και αντικειμενικά δεν προβλέπεται για την επόμενη πενταετία κάποια σημαντική βελτίωση.