Το Sports Hub καλύπτει έκταση 35 στρεμμάτων και άνοιξε τις πύλες του τον Απρίλιο, έτοιμο να φιλοξενήσει κορυφαίες αθλητικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες. 

Architecture Festival Award 2013 και κορυφαία ενεργειακή απόδοση (Gold Plus BC Green Mark Award). Αναγνωρίζοντας την παγκόσμια υπεροχή της Climaveneta στη θέρμανση & κλιματισμό μεγάλων κτιριακών έργων, η διεθνής εργοληπτική BYME και οι αρχιτέκτονες / μελετητές Arup και DP Architects την εμπιστεύθηκαν για το ολοκαίνουργιο Singapore Sports Hub στην διάσημη περιοχή Kallang / MarinaBay της Σιγκαπούρης.


Το καινοτόμο σύστημα της 
Climaveneta

Όλοι οι εσωτερικοί χώροι κλιματίζονται χάρη σε ένα καινοτόμο σύστημα με 4 ανεξάρτητα μηχανοστάσια κλιματισμού Climaveneta (MWKH) που εξυπηρετούν διαφορετικές περιοχές των εγκαταστάσεων με μια θηριώδη ικανότητα ψύξης συνολικής ισχύος 35,5 ΜW. Κάθε μηχανοστάσιο αποτελείται από υδρόψυκτους ψύκτες Climaveneta τύπου FOCS2 ClassA και TECS2 Turbocor. Σε κάθε μηχανοστάσιο υπάρχει και μία back up μονάδα, για περίπτωση εξαιρετικής ανάγκης. 

Τo σύστημα κλιματισμού της Climaveneta έχει στόχο όπως πάντα την υψηλή ενεργειακή απόδοση και την άνεση, χρησιμοποιώντας μία σειρά από καινοτομίες: εστιασμένη τροφοδοσία ψυχρού αέρα κάτω από κάθε κάθισμα του σταδίου, νυχτερινή αποθήκευση ψύξης (icebank - booster), έδρανα μαγνητικής αιώρησης και ψηφιακή ρύθμιση στροφών στους συμπιεστές.  

Την κορυφαία αυτή τεχνολογία και την πελατοκεντρική φιλοσοφία της, η Climaveneta την έχει κάνει προσιτή στο ευρύ κοινό για εφαρμογές μικρής κλίμακας όπως στις αντλίες θερμότητας της σειράς Prana για κατοικίες και μικρά επαγγελματικά κτίρια. Τα οφέλη παραμένουν τα ίδια, με κορυφαία άνεση και εξοικονόμηση ενέργειας 50-80% σε σχέση με τα παραδοσιακά συστήματα. 


Λεπτομέρειες εγκατάστασης

Αντλία θερμότητας / Ψύκτης αέρος – νερού (Hydronic System)

  • Ψυκτική ικανότητα: 24ΜW

  • Μηχανήματα: 8x TECS2-W/LC 1453, 8x FOCS2-W/D/CA-E 3602, 7x FOCS2-W/CA-E 3602, 2x ACU 41, 2x ACU 90, 2x AXU 39, 2x AXU 80

  • Βραβεύσεις – Πιστοποιήσεις:BCA Green Mark

 Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

News Flash

Chiswick Park Estate: η Climaveneta προσδίδει υψηλή ενεργειακή απόδοση & άνεση

Οι καινοτόμες αρχιτεκτονικές προτάσεις μπορούν να πληρούν και τα πιο απαιτητικά πρότυπα ενεργειακής απόδοσης & άνεσης όταν χρησιμοποιούνται τεχνολογικές λύσεις όπως αυτές που προτείνει η Climaveneta.
H Climaveneta στην 10η HORECA

Η Climaveneta, το μεγαλύτερο εργοστάσιο κατασκευής κεντρικών συστημάτων θέρμανσης και κλιματισμού στην Ευρώπη, θα συμμετάσχει στη φετινή HORECA, τη σημαντικότερη έκθεση στην Ελλάδα που αφορά τον ξενοδοχειακό και τον επισιτιστικό κλάδο.Ενδοδαπέδια θέρμανση & αντλίες θερμότητας: η ιδανική επιλογή!

Φανταστείτε ότι περπατάτε το χειμώνα με γυμνά πόδια μέσα στο σπίτι σας: σας… ανατριχιάζει η σκέψη; Κι όμως, θα μπορούσε αυτή η εικόνα να συνοδεύεται από ένα πλατύ χαμόγελο που θα φώτιζε το πρόσωπό σας, αν το δάπεδο του σπιτιού σας εξέπεμπε ζέστη, σωστά;