• ΑΣΥΓΚΡΙΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

    ΑΣΥΓΚΡΙΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

    Αντλίες θερμότητας για κάθε κατοικία και κτίριο, νέο ή με ήδη εγκατεστημένο σύστημα θέρμανσης

Ασύγκριτη και πραγματική οικονομία

Η αντλία θερμότητας Climaveneta δεν παράγει θερμότητα καίγοντας κάποιο ορυκτό καύσιμο, αλλά λαμβάνει ενέργεια δωρεάν από τον αέρα ή το έδαφος. Έτσι, αποτελεί το πλέον οικονομικό σύστημα θέρμανσης που υπάρχει σήμερα, όπως βεβαιώνει και η πρόσφατη μελέτη του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

Δείτε εδώ τα αποτελέσματά της μελέτης για τις αντλίες θερμότητας.

 

Απλή εγκατάσταση και συντήρηση

Το σύστημα Climaveneta είναι έτοιμο να συνδεθεί σε όλους τους τύπους δικτύων θέρμανσης (σώματα καλοριφέρ, fan coils, ενδοδαπέδια). Η συντήρησή του είναι ελάχιστη και τοποθετείται σε πολύ περιορισμένο εξωτερικό χώρο. Δεν γίνονται επεμβάσεις στο εσωτερικό του σπιτιού και δεν γεμίζει κάθε δωμάτιο με νέα κλιματιστικά.

 

Άνεση όλο τον χρόνο και αθόρυβη λειτουργία

Το σύστημα Climaveneta διατηρεί αναλλοίωτα τα υψηλά επίπεδα άνεσης του καλοριφέρ, στις περιπτώσεις που αντικαθιστά το λέβητα πετρελαίου, ενώ τα ξεπερνά σε χώρους με ενδοδαπέδιο ή fan coils. Είναι το μόνο σύστημα που έχει τη δυνατότητα να καλύψει τις ανάγκες μας για όλες τις εποχές: θέρμανση, ψύξη και ζεστό νερό χρήσης. Η αθόρυβη λειτουργία είναι το δυνατό σημείο της Climaveneta (αυτόματα ρυθμιζόμενοι ανεμιστήρες, τέλεια μονωμένοι ακουστικά συμπιεστές).

 

Τεχνολογία αιχμής με σεβασμό στο περιβάλλον 

αντλίες θερμότητας Climaveneta είναι το πιο σύγχρονο κι εξελιγμένο τεχνολογικά σύστημα θέρμανσης που υπάρχει αυτή τη στιγμή. Προσφέρει οικονομία, χωρίς να κάνει τον ιδιοκτήτη υπηρέτη (ξύλα, στάχτες) και χωρίς να επιβαρύνει καθόλου το αστικό περιβάλλον με ρύπους ή αιθάλη.

 

Θέρμανση ακόμα και στους -20oC

Η Climaveneta βρήκε την τέλεια λύση ώστε οι αντλίες θερμότητας να λειτουργούν αποδοτικά, ακόμα και σε ακραίες καιρικές συνθήκες, όταν οι θερμοκρασίες το χειμώνα φθάνουν τους -20 oC.

 

Εμπειρία και Ισχύς

Η Climaveneta είναι ένας ηγέτης του χώρου, ο μεγαλύτερος κατασκευαστής κεντρικών συστημάτων θέρμανσης-ψύξης-γεωθερμίας στην Ευρώπη. Έχει περισσότερα από 41 έτη εμπειρία στις αντλίες θερμότητας και διαθέτει 9 εργοστάσια σε όλο τον κόσμο. Στη χώρα μας υποστηρίζεται από τη Δέλτα Τεχνική Α.Ε. και από ειδικευμένο δίκτυο συνεργατών-μηχανικών που εγγυώνται τη σωστή εγκατάσταση.

 

Χρηματοδότηση - Εξοικονόμηση κατ' οίκον II

Το πρόγραμμα "εξοικονόμηση κατ' οίκον II" παρέχει κίνητρα στους πολίτες για να βελτιώσουν την ενεργειακή κατανάλωση του σπιτιού τους αλλάζοντας κουφώματα, λέβητες, θερμομόνωση, ηλιακό θερμοσίφωνα κ.ά., λαμβάνοντας επιχορήγηση που φτάνει το 70% ή άτοκο δάνειο. Οι ενδιαφερόμενοι εντάσσονται στο πρόγραμμα για την αντικατάσταση του λέβητα πετρελαίου με αντλίες θερμότητας Climaveneta.
Μάθετε περισσότερα
Εκτός από την υπαγωγή στο πρόγραμμα "Εξοικονόμηση κατ' οίκον ΙΙ" οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να χρηματοδοτηθούν από την Τράπεζα με τη διαμεσολάβηση της Δέλτα Τεχνική Α.Ε. Καλέστε μας για να σας ενημερώσουμε για τα δικαιολογητικά που θα χρειασθούν.

 

Climaveneta: Προσθέτουν αξία στο ακίνητό σας

Η τοποθέτηση συστήματος Climaveneta βελτιώνει την ενεργειακή κατηγορία του ακινήτου και, σε συνδυασμό με την άνεση που προσφέρει, το κάνει πιο δελεαστικό σε περίπτωση μεταβίβασης ή ενοικίασης. Το κόστος της εγκατάστασης αποσβένεται λοιπόν τόσο στην περίπτωση της ιδιοκατοίκησης / ιδιόχρησης (60% μείωση των εξόδων θέρμανσης), όσο και κατά την πιθανή πώληση / ενοικίασή του.

Δωρεάν Προμελέτη


Συμπληρώστε το ερωτηματολόγιο
για να λάβετε δωρεάν προμελέτη εγκατάστασης αντλίας θερμότητας Climaveneta στο κτίριό σας.
Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

News Flash

Επιτέλους είναι οριστικό ! χωρίς έγκριση της πολυκατοικίας η αποσύνδεση από την κεντρική θέρμανση

Ψηφίστηκε χθές το βράδυ στην βουλή η πολυαναμενόμενη διάταξη για την αποσύνδεση από την κεντρική θέρμανση όσων διαμερισμάτων το επιθυμούν σε πολυκατοικίες.Ενδοδαπέδια θέρμανση & αντλίες θερμότητας: η ιδανική επιλογή!

Φανταστείτε ότι περπατάτε το χειμώνα με γυμνά πόδια μέσα στο σπίτι σας: σας… ανατριχιάζει η σκέψη; Κι όμως, θα μπορούσε αυτή η εικόνα να συνοδεύεται από ένα πλατύ χαμόγελο που θα φώτιζε το πρόσωπό σας, αν το δάπεδο του σπιτιού σας εξέπεμπε ζέστη, σωστά; Αλλάξτε σύστημα θέρμανσης χωρίς έγκριση της πολυκατοικίας !

Επιτέλους ανοίγει ο δρόμος για την εγκατάσταση των αντλιών θερμότητας, των πιο σύγχρονων συστημάτων θέρμανσης και σε διαμερίσματα πολυκατοικιών.